הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
banana

כשבננות וקרמל נפגשים...


מתכון קל ומדהים בעל תוצאה טעימה ומתוקה!
מתכון להכנת טארט טאטן
בננה בקרמל טופי
 
רכיבים [לטארט בקוטר 24 ס”מ]:

  • 300 גרם בצק עלים.
  • מעט קמח.
  • 75 גרם חמאה.
  • 1/2 כוס סוכר.
  • 1/3 כוס שמנת מתוקה.
  • 4-3 בננות קלופות וחצויות לאורכן.

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות. 

2. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 4 מ”מ 
    וקורצים עיגול בקוטר 28 ס”מ.

3. מחוררים במזלג, מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה. 

4. מבשלים חמאה וסוכר במחבת בקוטר 24 ס”מ שמתאימה
    לתנור עד ליצירת קרמל בהיר.

5. מוסיפים שמנת בזהירות, מערבבים היטב ומסירים מהאש.
    (לא נורא אם נשארים גושים - הם  יימסו בתנור).
    מצננים 10 דקות. 

6. מסדרים חצאי בננות על הקרמל, כשצידן החתוך כלפי המחבת.

7. מניחים את עיגול הבצק על הבננות, ודוחסים
    את שוליו כלפי מטה לדפנות המחבת. 

8. אופים כ-20 דקות, עד שהבצק שחום.

9. ממתינים 5 דקות, ורק אז הופכים את הטארט על צלחת הגשה.

yes בתאבון 
 
 

 
 
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על כשבננות וקרמל נפגשים... ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
מאת רחל ב 01/04/2013 18:12LIKEתגובה לתגובהמאת פנינה ב 01/04/2013 12:45אהבתי מאוד!!! מקווה לעוד מתקונים =)תגובה לתגובה

ידוע כבננות,קרמל,בננות וקרמל,טארט