בראוניס - חומיות:
מוצר
מתכון אחד
מתכון כפול
שמן
2/3 כוס
1.1/3
קקאו
1/2 כוס
1 כוס
קמח
1.1/3 כוס
2.2/3 כוסות
מלח
1/2 כפית
1 כפית
סוכר
2 כוסות
3.3/4
ביצים
3-4 ביצים שלמות
6-8 ביצים שלמות
תמצית וניל
2 כפיות
לאפות במשך 25 דקות
על חום 180 מעלות,
לבדוק אם מוכן בעזרת סכין
אם הסכין יוצאת נקיה העוגה מוכנה. חשוב לציין שכל תנור יש לו פיזור חום בצורה שונה, כדאי לבדוק אחרי 20 דקות לראות מה המצב. מניסיון של שנים בהכנת בראוניס