החומרים:
4 ביצים מופרדות
4 כפות קורנפלור
4 כפות שמנת חמוצה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס סוכר לבן
750 גרם גבינה לבנה 5%
שתי שקיות סוכר וניל
גרידת לימון מחצי לימון
הוראות הכנה:
מקציפים את החלבונים עם 1/3 מכמות הסוכר, עד לקבלת קצף נוקשה ויציב.
מערבבים בנפרד את שאר החומרים ומצרפים בתועות עטיפה את הקצף.
שופכים לתבנית 26 משומנת ואופים בחום בינוני, כ-45 דקות.
הבלילה צריכה לצאת אוורירית וקלילה, יש להניח תבנית עם מים בתחתית התנור לכל זמן האפייה.
לאחר 45 דקות יש להשאיר את התנור סגור אחרת העוגה תצנח!
ציפוי העוגה:
1 שמנת מתוקה 32%
מה שנשאר מהאינסטינט פודינג
חצי כוס חלב
אופן ההכנה:מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג והחלב ומצפים את העוגה.
מומלץ לתת לעוגה להתקרר לפחות שעתיים.