מה צריך?
איך מכינים?
מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא שקוף.
מוסיפים את הסוכר ומחכים שהוא ימס.
מוסיפים את היין והחומץ.
נותנים לתערובת להגיע לרתיחה.
מוסיפים את הפלפל השחור הגרוס - עדיף גרוס על פני טחון וכדאי לא לוותר על זה.
מנמיכים את האש למינימום הכי קטן שיש במטבח ומבשלים שעה לפחות כאשר המטרה היא לאדות כמעט את כל הנוזלים.
מערבבים מידי פעם עם כף עץ.
מצננים, מעבירים לצנצנות, מאחסנים במקרר.
מחלקים לאנשים שאוהבים או לאלו שרוצים להרשים :)
הערות: הריבה משתלבת מעולה במנות של כבדי עוף ומנה של רצועות עוף מוקפצות.